top of page

ONZE KLANTEN

Van horeca- tot retailondernemers, wij helpen elke klant in de zoektocht naar een goed product en de juiste hoeveelheid. Dankzij onze persoonlijke aanpak en nauwe samenwerking kunnen we jou optimaal van dienst zijn.

Wij produceren op dag A en leveren op dag B. Verser dan vers dus! Komen we binnenkort ook bij jou langs?

Frituur

Wie aan frieten denkt, denkt in 90% van de gevallen aan de frituur. Het mekka van de friet!

Baat jij een frituur uit en ben je op zoek naar een kwalitatieve, flexibele en servicegerichte partner? Wij komen onze producten en onszelf graag vrijblijvend voorstellen.

Horeca

Heerlijke frieten, daar baat niet enkel de restaurantgast bij. We leveren verse en kwalitatieve aardappelproducten - zoals frieten, kroketten en meer - die volledig tot hun recht komen in jouw keuken. Aangenaam geleverd, aangenaam geserveerd! Contacteer ons en wij komen onszelf met plezier voorstellen.

Voedingsindustrie

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons assortiment en staan garant voor een hoogstaand product. Daarnaast zijn we ook voorstander van een sterke relatie met onze klanten en bieden we een flexibele en persoonlijke aanpak. Al onze aardappelproducten worden geproduceerd in ons recent en up to date machinepark, zodat we enkel het beste kunnen aanbieden, elke keer opnieuw. Neem contact op en wij komen ons graag eens voorstellen.

Retail

Ook voor retail voorzien wij een uitgebreid en vers assortiment aan aardappelproducten, voorzien van consumentenverpakking en dus klaar voor verkoop. Contacteer ons voor meer informatie over het assortiment en stalen, en wij komen met plezier eens langs!

bottom of page